Med speciale i transpersoner - crossdresser - transformation

Isabels Salon og Boutique

Min fysiske butik har sine egne varer som du kan se her på min hjemmeside og hører ikke sammen med min transformation service eller salg af varer dertil. 

 

Adressen er: 

Frisegade 3A

4800 Nykøbing Falster

Tlf. 4272 1572

Åbningstider:

Onsdag 13-16

Torsdag 13-16

    Fredag 13-16.30

OBS. Der kan være lukkedage pga. kunder til sessions.

Lukkedage: 

Fredag d. 23 oktober

 

Øvrige dage, kontakt mig gerne


Makeover, Fotosession, Dressingservice, Samtaler, Kurser og Arrangementer for Transpersoner. 

Dette foregår primært fra min private adresse i Horbelev, men jeg kører også til Kbh hvor jeg har en lejlighed på Nørrebro. Den præcise adresse oplyser jeg ikke før jeg har modtaget et depositum. Dette for at fastholde mine kunders anonymitet så jeg ikke har "nysgerrige" personer der kommer forbi uden en aftale. 

Du booker en aftale ved at ringe/sms til mig : 4272 1572

eller sende mig en mail: kontakt@boutiqueisabel.dk

 

 


Mit Showroom med salg af varer til Transpersoner ligger også i min private bolig. 

Adressen er ikke synlig igen for at mine kunder kan forblive anonyme og jeg ikke har kunder forbi uden en aftale. Jeg har mange forskellige aftaler/arbejdsopgaver, så jeg kan ikke tilbyde at tage kunder ind uden aftaler. Min service tilbyder også kun 1 kunde per. besøg medmindre man har sin partner/veninde med. 

Mit showroom er et tilbud og alle varer kan handles direkte fra min hjemmeside og sendes hjem. Ønsker du alligevel at benytte dig af muligheden for at se mine varer og prøve dem, så vil der være et minimums køb på 500 kr som betales inden dit besøg.  Det skal være et målrettet besøg ellers bliver det vurderet som en omklædningsservice og der kan du se mine priser under min Transformationsservice. 

Da min service er et speciale, kan jeg ikke tilbyde at servicere gratis. 


Isabels Salon og Boutique.  Tlf-tid: Ma-Fre 10-17, Lør 10-14 Tlf/Sms: +45 42721572 

Email: kontakt@boutiqueisabel.dk CVR: 34218307

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk