Herunder kan du se nogle spørgsmål fra mine kunder  samt mine besvarelser. Du er meget velkommen til at sende spørgsmål. Hilsen Isabel

Spørgsmål: Jeg drømmer om at kunne lægge den perfekte makeup, især omkring mine øjne. Jeg er vild med smokey eyes!. Er det noget jeg kan lære? Er det en del af din makeupundervisning?

Svar: Når du booker en makeupundervisning spørger jeg altid ind til hvilke ønsker du  har dig af denne pakke. Har du erfaring med makeup / noget makeup selv. Jeg opfordrer altid til man medbringer et billede med den stil man kan lide, hvis man ved det. 

Min makeupundervisning er en grundlæggende viden omkring produkter, materialer samt rækkefølgen på makeuppen. Det hele bliver forklaret/vist trin for trin og man er selv med til at lægge makeuppen. Learn by doing er mit motto!

Herefter kan man øve sig mere hjemme og ønsker man yderligere undervisning kan man tage et kortere kursus til mere konkrete mestringer. Som eks. smokey eyes.. Det jeg har lært i praksis igennem mange år, det læres ikke på et 2 timers kursus. :-)

 

Spørgsmål: Jeg går og overvejer en fotoserie hos dig, men hvordan foregår det og er billederne mine egne? Kan jeg være sikker på de ikke bliver brugt på nettet?

Svar: ALLE billeder jeg tager er modellens egne! Jeg har kun billeder lagt op hvor jeg har fået tilladelse til det af mine modeller!. Jeg er altid glad for at få tilladelse til billeder, men det er ganske få modeller der ønsker dette!.

Hos mig foregår det således at du medbringer enten et SD kort direkte til mit kamera eller et USB stik.  Ved valg af SD kort kommer kortet direkte fra kameraet og i modellens hænder. DVS. jeg har på ingen måde mulighed for at gemme billeder. 

Vælger du et USB stik så bruger jeg mit eget SD kort til billederne, fører dem fra SD kortet over på USB stikket via min PC. Efterfølgende bliver alle billeder på mit SD kort slettet!. Så jeg har ingen billeder efter vores fotosession. 

Jeg oplever af og til kunder der efter nogle år har mistet deres billeder af en eller anden årsag, men her kan jeg desværre ikke hjælpe , da jeg ikke har billederne. Så det er vigtigt selv at tage en ekstra backup.

I modsætning til andre fotografer opbevarer jeg ikke billederne og alle billeder samt rettigheder er modellens. For mig er det den eneste rigtige måde at holde hele sessionen, diskret og anonymt, med tryghed for modellen. 

Spørgsmål: I have a  wig and it is a little diffucult for me to maintain its new condition, It is still pretty descent but at the lower end of it the hair are a bit teared apart.  I have washed it with shampoo and its get better but still not 100 percent perfect. My question is do you have any tip or recomendation how I can make it shine even better than what it is right now. I regularly brush it but at the end of it it gets tricky and hard

Svar: It´s important to use both shampoo and Conditioner. If you wear it outside the weather can dry the wig, and  it will need some hair oil. The oil will give it the shinny look , fresh it up and it´s more easy to brush the hair. Try to brush the hair after everytime use so the end not will gets tricky. 

Spørgsmål: Do you know if there is any Danish Law that prohibits Crossdressers from Driving cars, and if it doesnt, if you encouner Police and they ask for your license how you should react. It would be wonderful if I could drive and enjoy being a woman on the copenhagen streets .

Svar: It´s okay to drive around in Denmark when you are dressed up. There is no law about that. If you meet the police and they ask for your license, just tell them you are a crossdresser, and it will be okay!

Spørgsmål: Jeg går og drømmer om at komme forbi dig og få en fotosession, men jeg er meget nervøs for at blive opdaget da jeg ikke har fortalt det til nogen. Hvordan kan jeg sikre mig dette?

Svar: Alle mine kunder er ANONYME og diskretion er højeste prioritet hos mig. Alt hvad der sker hos mig, bliver hos mig. Får du taget billeder hos mig, så er det dine billeder og jeg sletter dem når vi er færdige. De billeder jeg bruger på min hjemmeside, er billeder fra modeller der har givet mig tilladelse til at bruge deres billeder. 

Jeg har altid kun en booking af gangen. Dvs. når du er hos mig, så er det kun dig og mig sammen. Medmindre du selv ønsker at medbringe en ven/veninde. 

Alt mit arbejde foregår privat. Mit showroom, mine makeover, fotosessions, rådgivning m.m. Så du kommer til et helt alm. hus i et roligt villakvarter. 

 

 

Spørgsmål: Jeg har synlige hår på kroppen og det er ikke muligt for mig at fjerne det pga. min kone, så kan de dækkes til?

Svar: JA da. Jeg har en del kunder med hår på kroppen der skal skjules. Jeg finder tøj der har lange ærmer, højere i halsen, mørke strømper fra 40 denir, eller 2 par lyse strømper oven på hinanden. Har du også hår ned på hænderne, så får du handsker på. 

Spørgsmål: Vil andre kunne genkende mig? Vil jeg kunne blive pæn?

 

Svar: Når først du er færdig med omklædning, makeup og paryk vil jeg påstå at andre IKKE kan genkende dig. Altså se manden bag.  Man kan altid se sig selv inde bag ved, og alligevel siger de fleste kunder at de nærmest ikke kan genkende sit spejlbillede og de kan næsten blive "forelsket" i det de ser.. 

Men du skal tænke på at går du på gaden omklædt som kvinde , med flot makeup og paryk, hvis ingen kender til den del af dig, hvem skulle så kunne kende dig?. Ingen er "forberedt" på du kommer omklædt og samtidig er det SÅ svært at få øje på hvem der er bag ved.

Jeg har selv meget svært ved at genkende kunder jeg har kun har mødt omklædt, stå som mand første gang!

Spørgsmål: Kan jeg blive pæn og ligne en kvinde? Jeg er 192 cm høj, vejer 95 kg, bruger størrelse 45 i sko. Jeg har ikke prøvet damesko før. 

 

Svar: Absolut JA!.. Det handler ikke om højde, drøjde eller skostørrelse. Det handler om at jeg sørger for at få feminine træk frem i dig, fremhæve dem med makeup, få valgt en paryk der matcher perfekt, samt tøj der fremhæver kvindelige former. Her er det særligt vigtigt med brystproteser, evt. mavestrammer, balletrusser. Nylonstrømper samt sko med lidt hæl giver helt automatisk en helt anden holdning.

Du kan med fordel se på mine modelbilleder som alle er primært store modeller. 

Prøv min pakke med inspiration og stil der også indeholder en flot makeup. 

Klik her for Inspiration og Stil

 Tlf-tid: Mandag - fredag 11-16. Send gerne en  Sms: +45 42721572 

(hvis jeg er optaget med kunder, svarer jeg ikke tlf. )

Email: kontakt@boutiqueisabel.dk

Copyright på alle billeder 2002-2024

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk