Med speciale i transpersoner - crossdresser - transformation

Isabels Salon og Boutique

Herunder kan du se nogle spørgsmål fra mine kunder  samt mine besvarelser. Du er meget velkommen til at sende spørgsmål. Hilsen Isabel

Spørgsmål: Jeg går og drømmer om at komme forbi dig og få en fotosession, men jeg er meget nervøs for at blive opdaget da jeg ikke har fortalt det til nogen. Hvordan kan jeg sikre mig dette?

Svar: Alle mine kunder er ANONYME og diskretion er højeste prioritet hos mig. Alt hvad der sker hos mig, bliver hos mig. Får du taget billeder hos mig, så er det dine billeder og jeg sletter dem når vi er færdige. De billeder jeg bruger på min hjemmeside, er billeder fra modeller der har givet mig tilladelse til at bruge deres billeder. 

Jeg har altid kun en booking af gangen. Dvs. når du er hos mig, så er det kun dig og mig sammen. Medmindre du selv ønsker at medbringe en ven/veninde. 

Alt mit arbejde foregår privat. Mit showroom, mine makeover, fotosessions, rådgivning m.m. Så du kommer til et helt alm. hus i et roligt villakvarter. 

 

 

Spørgsmål: Jeg har synlige hår på kroppen og det er ikke muligt for mig at fjerne det pga. min kone, så kan de dækkes til?

Svar: JA da. Jeg har en del kunder med hår på kroppen der skal skjules. Jeg finder tøj der har lange ærmer, højere i halsen, mørke strømper fra 40 denir, eller 2 par lyse strømper oven på hinanden. Har du også hår ned på hænderne, så får du handsker på. 

Spørgsmål: Vil andre kunne genkende mig? Vil jeg kunne blive pæn?

 

Svar: Når først du er færdig med omklædning, makeup og paryk vil jeg påstå at andre IKKE kan genkende dig. Altså se manden bag.  Man kan altid se sig selv inde bag ved, og alligevel siger de fleste kunder at de nærmest ikke kan genkende sit spejlbillede og de kan næsten blive "forelsket" i det de ser.. 

Men du skal tænke på at går du på gaden omklædt som kvinde , med flot makeup og paryk, hvis ingen kender til den del af dig, hvem skulle så kunne kende dig?. Ingen er "forberedt" på du kommer omklædt og samtidig er det SÅ svært at få øje på hvem der er bag ved.

Jeg har selv meget svært ved at genkende kunder jeg har kun har mødt omklædt, stå som mand første gang!

Spørgsmål: Kan jeg blive pæn og ligne en kvinde? Jeg er 192 cm høj, vejer 95 kg, bruger størrelse 45 i sko. Jeg har ikke prøvet damesko før. 

 

Svar: Absolut JA!.. Det handler ikke om højde, drøjde eller skostørrelse. Det handler om at jeg sørger for at få feminine træk frem i dig, fremhæve dem med makeup, få valgt en paryk der matcher perfekt, samt tøj der fremhæver kvindelige former. Her er det særligt vigtigt med brystproteser, evt. mavestrammer, balletrusser. Nylonstrømper samt sko med lidt hæl giver helt automatisk en helt anden holdning.

Du kan med fordel se på mine modelbilleder som alle er primært store modeller. 

Prøv min pakke med inspiration og stil der også indeholder en flot makeup. 

Klik her for Inspiration og Stil

Isabels Salon og Boutique.  Tlf-tid: Ma-Fre 9-17, Tlf/Sms: +45 42721572  Email: kontakt@boutiqueisabel.dk CVR: 34218307

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk