Makeup og inspiration til stil kr. 2000

Du får lagt en flot makeup, låner en paryk og får mulighed for at prøve mine varer i butikken og får råd og vejledning af mig til valg af stil samt gode tips/ideer.

Der er mulighed for at beholde makeuppen på bagefter eller at få den taget af. Efterfølgende kan du handle mine produkter med 20% i rabat på dagen

Varighed 120 min. ud over denne tid tager jeg 500 kr. pr. påbegyndt time.

Ved booking efter kl. 16 og i weekenden bliver der pålagt et gebyr på 500 kr

Makeup and inspiration for style kr. 2000.- 

You can put a nice makeup and have the opportunity to try my products in the store and get advice and guidance from me the choice of style and good tips / ideas.

It is possible to keep the make-up afterwards or to have it removed.

Duration 120 min. Longer time there is a extra fee.

When booking later than. 16 and over the weekend will be charged a fee of kr. 500

 

 

Fra 2.000,00 DKK

Makeup og stil. 120 Min.

Når du booker en tid i mit showroom, en tid til makeup, cafetur eller fotosession, så tager jeg et depositum/ fuld betaling for at booke og reservere din tid. Så har andre kunder mulighed for at se dagen er booket og du er sikker på at tiden er din.

Hvis du ikke betaler forud, så kan du ikke få en aftale. 

Hvis du aflyser, går pengene tabt. Du er velkommen til at sende mig en lægeerklæring og få en ny tid uden beregning.  Så du skal være helt sikker på din aftale. Det samme gør sig gældende ved booking af besøg i mit showroom. Du er velkommen til at "sælge" aftalen videre.

Inden mine aftaler bruger jeg en del tid med den enkelte kunde på at tilrettelægge dagen/tiden. Jeg forbereder mig med at finde ønskede varer frem og bestiller ofte varer hjem til lager ud fra de ønsker der er. For mig er det vigtigt alt er som det skal være når min kunde møder op.  Ofte siger jeg også nej til andre kunder og dagen er sat af til DIG. Jeg er til for dig.. Omvendt forventer jeg også at når du har booket en tid hos mig, så er det gennemtænkt og et stort ønske du har samt ønsker at  gennemføre det. 

Er du i tvivl om ovenstående, så ring eller skriv til mig!

 

Important information:

Its not possible to get your money back, if you book a session, and dont show up! 

All new customers have to make full prepayment before I can book the day!

If you order clothes/breastforms for the session, these are a part of the dressingservice and will not be possible to refund. 

 Tlf-tid: Mandag - fredag 11-16. Send gerne en  Sms: +45 42721572 

(hvis jeg er optaget med kunder, svarer jeg ikke tlf. )

Email: kontakt@boutiqueisabel.dk

Copyright på alle billeder 2002-2024

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk