Transformation Shopping and Service

Isabels Salon og Boutique

 VAREKØB:

Jeg tager forbehold for udsolgte varer og varer i restordre hos leverandøren.

Bestillingsvarer kan ikke returneres da det er en specialvare der normalt ikke lagerføres.  Så hvis du udfører en ordre med bestillingsvarer, kan denne ikke ændres når du har betalt. Ordren sendes direkte til producenten der igangsætter bestillingen. Der er i øjeblikket længere leveringstid pga. COVID 19 og fabrikker er nedlukkede eller nedsat på tid. Samtidig er der længere tid med fragten fra udlandet. Normalt har jeg ca. 2 ugers leveringstid og denne kan være op til ca. 4 -6 uger. 

Lagerføres modellen kan den ombyttes til en anden størrelse.

 

Udsalgsvarer på 100 kr / 75 kr/ 50 kr/ 25 kr tages IKKE retur. De handles KUN via min webshop og er ikke noget der kan prøves i mit showroom!!

 

Ordrer der ikke afhentes hos Posten og tilbagesendes, vil blive krediteret et håndterings/fragtgebyr på 100 kr.

 

Hvis jeg hjælper dig med køb og vejledning af mine produkter og du efterfølgende returnerer disse, kan jeg ud fra egen vurdering, modregne et beløb svarende på den tid jeg har brugt på rådgivning.

Dette gør sig gældende hvor jeg har brugt en masse tid på lige at finde dine ønskede produkter/bestille varer hjem. Rådgivning/forespørgsel om bestemte produkter. 

Når dine varer er afsendte modtager du besked fra det ønskede fragtfirma når pakken er klar til afhentning/leveret. DAO tilbyder som de eneste at du modtager en sms når pakken er afsendt fra mig. 

 

BOOKING AF MAKEOVER/SESSION:

 

Når du booker en tid i mit showroom, en tid til makeup, cafetur eller fotosession, så tager jeg et depositum/ fuld betaling for at booke og reservere din tid. Så har andre kunder mulighed for at se dagen er booket og du er sikker på at tiden er din.

Hvis du ikke betaler forud, så kan du ikke få en aftale. 

Hvis du aflyser/ ikke møder op, går pengene tabt. Hvis du vil ændre dagen mister du dit depositum og må betale et nyt. Hvis du er blevet syg kan du sende mig en lægeerklæring og booke en ny dag uden beregning. Så du skal være helt sikker på din aftale. Det samme gør sig gældende ved booking af besøg i mit showroom. Du er velkommen til at "sælge" aftalen videre.

Inden mine aftaler bruger jeg en del tid med den enkelte kunde på at tilrettelægge dagen/tiden. Jeg forbereder mig med at finde ønskede varer frem og bestiller ofte varer hjem til lager ud fra de ønsker der er. For mig er det vigtigt alt er som det skal være når min kunde møder op.  Ofte siger jeg også nej til andre kunder og dagen er sat af til DIG. Jeg er til for dig.. Omvendt forventer jeg også at når du har booket en tid hos mig, så er det gennemtænkt og et stort ønske du har samt ønsker at  gennemføre det. 

Er du i tvivl om ovenstående, så ring eller skriv til mig!

 

Hilsen Isabel

Isabels Salon og Boutique.  Tlf-tid: Ma-Fre 10-16.  Efter denne tid - Sms: +45 42721572 

Åbent for sessions hele døgnet efter aftale

Email: kontakt@boutiqueisabel.dk

CVR: 34218307

Copyright på alle billeder 2002-2021

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk