Med speciale i transpersoner - crossdresser - transformation

Isabels Salon og Boutique

 VAREKØB:

Jeg tager forbehold for udsolgte varer og varer i restordre hos leverandøren.

Bestillingsvarer kan ikke returneres da det er en specialvare der normalt ikke lagerføres.  Så hvis du udfører en ordre med bestillingsvarer, kan denne ikke ændres når du har betalt. Ordren sendes direkte til producenten der igangsætter bestillingen.

Lagerføres modellen kan den ombyttes til en anden størrelse.

Når dine varer er afsendte modtager du dit pakkenummer på en ny mail. Husk du kan følge din pakke på Postnords hjemmeside under track and trace..   Jeg bruger også DAO til mindre forsendelser eller GLS hvis du ønsker dette.

 

BOOKING AF MAKEOVER/SESSION:

 

Når du booker en tid i mit showroom, en tid til makeup, cafetur eller fotosession, så tager jeg et depositum/ fuld betaling for at booke og reservere din tid. Så har andre kunder mulighed for at se dagen er booket og du er sikker på at tiden er din.

Hvis du ikke betaler forud, så kan du ikke få en aftale. 

Hvis du aflyser, går pengene tabt. Hvis du er blevet syg kan du sende mig en lægeerklæring og booke en ny dag uden beregning. Så du skal være helt sikker på din aftale. Det samme gør sig gældende ved booking af besøg i mit showroom. Du er velkommen til at "sælge" aftalen videre.

Inden mine aftaler bruger jeg en del tid med den enkelte kunde på at tilrettelægge dagen/tiden. Jeg forbereder mig med at finde ønskede varer frem og bestiller ofte varer hjem til lager ud fra de ønsker der er. For mig er det vigtigt alt er som det skal være når min kunde møder op.  Ofte siger jeg også nej til andre kunder og dagen er sat af til DIG. Jeg er til for dig.. Omvendt forventer jeg også at når du har booket en tid hos mig, så er det gennemtænkt og et stort ønske du har samt ønsker at  gennemføre det. 

Er du i tvivl om ovenstående, så ring eller skriv til mig!

 

Hilsen Isabel

Isabels Salon og Boutique.  Tlf-tid: Ma-Fre 10-17, Lør 10-14 Tlf/Sms: +45 42721572 

Email: kontakt@boutiqueisabel.dk CVR: 34218307

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk