FOTOSTUDIE

Jeg har 3 forskellige private lokationer hvor du frit kan vælge hvor du ønsker din fotosession. Ved booking aftaler vi hvor du ønsker din session,  og efter betaling modtager du den konkrete adresse.

 


NORDFALSTER

Stort og skønt hus med mange muligheder for en flot fotoserie, både inde og ude. Stilen er med masser af charme og sjæl.

Små sprossevinduer, sildeben, stuk og højt til loftet. Beliggenhed er diskret, privat og omkranset af stor hæk. Du kan køre helt ind på grunden og parkere lige ved døren. Ønsker du en udendørs session er her ubeskrivelig mange flotte steder som fortsat er diskrete. Mit showroom er tilknyttet huset så det er en fordel hvis du ønsker at shoppe lidt nyt med hjem. Husk du får 20% i rabat når du handler på dagen ifm. en session. 


KØBENHAVN STUDIE 1

Fotostudie I København fordelt over 2 hyggelige stuer med sjæl og charme. Lejligheden er i stueplan hvis du er dårligt gående .

Beliggenhed er på Nørrebro lige ved Borups Allé med god mulighed for parkering i dagtimerne.

Privat, disket og anonymt.


KØBENHAVN STUDIE 2

Dette studie ligger på Nørrebro ved Borups Allé. Stilen er super hyggelig med mulighed for at bruge en stor stue, soveværelse samt altan. Omklædning og makeup forberedes i spisekøkkenet. Placering er på 1 sal og trappen er let at gå på. Beliggenhed er privat, diskret og anonymt. Der er betalingsparkering foran døren med god mulighed i dagtimerne. (gul zone)

 Tlf-tid: Mandag - fredag 11-16. Send gerne en  Sms: +45 42721572 

(hvis jeg er optaget med kunder, svarer jeg ikke tlf. )

Email: kontakt@boutiqueisabel.dk

Copyright på alle billeder 2002-2024

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk