Copenhagen Pride


winkI år deltager jeg med et modeshow og interview på en af de 2 scener på Rådhuspladsen under Prideugen.    Det bliver søndag d. 11 august som jeg har ønsket!

Er der en lille model gemt i dig og har du mod nok til at gå på scenen sammen med andre smukke modeller, så kontakt mig gerne!mail Da jeg er 100% afhængig af du overholder vores aftale, så husk at overvej det nøje inden du kontakter mig. heart

Det er ulønnet, men du får en fantastisk oplevelse ud af det! Alder, højde, drøjde, erfaring er underordnet! Det vigtigste er at du vil synes det kunne være en rigtig god oplevelse!kiss

 

Jeg søger også en der gerne vil interviewes hvor det handler om hvordan det er at være kunde hos mig, og hvad har det gjort for dig at kunne komme hos mig som kunde. Spørgsmål fremsendes inden og du sidder/står sammen med mig på scenen. 

 

Jeg håber på at få en lille bod/telt også på Rådhuspladsen til salg af småting ifm. Priden. Er du lidt af et "snakkechartol" og synes det kunne være hyggeligt, så skriv gerne.

 

Husk at have tænkt dig grundigt om inden du tager kontakt til mig, da jeg er super afhængig af at jeg kan stole på I møder op på dagen.!!

 Tlf-tid: Mandag - fredag 11-16. Send gerne en  Sms: +45 42721572 

(hvis jeg er optaget med kunder, svarer jeg ikke tlf. )

Email: kontakt@boutiqueisabel.dk

Copyright på alle billeder 2002-2024

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk