Med speciale i transpersoner - crossdresser - transformation

Isabels Salon og Boutique

Her finder du min blog og forum hvor du kan stille spørgsmål. 

Jeg har oprettet ny gruppe på Facebook med Salg, køb, byt for Transpersoner. Se link under min linkliste.

Sidste mode er Krokodille look..  Så jeg har naturligvis shoppet en hel masse forskellige styles samt tasker hjem til butikken.

De er super fede og giver et flot og frækt look.

Shop kjoler her!

Shop nederdele her!

Shop tasker her!


Makeover
01.08.2020

Så er vi nået til august. Juli måned har været super skøn og godt booket op med både nye og "gamle" kunder ❤❤❤

Jeg nyder hvert sekund med jer alle sammen og glæder mig over at være så heldig at dette er mit job 💯🥰

Jeg håber at jer der har haft ferie har nydt det i stor stil 😎😎😎

Kram Isabel


Kære alle!

Der er sket og sker så meget her hele tiden :-)

Jeg har åbnet min nye butik i Nykøbing centrum og den er jeg super glad for. Det har krævet en del arbejde, både fysisk og på nettet..  Det kommer ikke til at få betydning for mit arbejde med transpersoner da jeg har delt dagene op. 

3 dage om ugen er jeg i butikken og resten af tiden er jeg ledig til mine andre kunder. Hvis din ønskede dag med en session lige passer ind hvor jeg har åbent i min fysiske butik, så lukker jeg den ned den dag eller får en anden til at passe den. 

Der er kommet en del nye varer til og jeg har en stor sending nye parykker jeg håber på lander her senest i næste uge. Jeg har også bestilt flere brystproteser hjem i større størrelser da der har været en del efterspørgsel på disse. Pga. Corona har der desværre været en del udfordringer med at få leveret mine varer lige så hurtigt som de plejer, men de kommer heldigvis frem alligevel. :-)

Så kommer der snart ferie og det har jeg planlagt til at holde fra d. 19 juli-2 august. Der holder jeg helt lukket i butikken, Frisegade, men har pt. fortsat åbent for private sessions samt varesalg. 

Jeg har fået taget så mange nye og flotte billeder af mine smukke modeller: Josephine, Melanie og Linda. <3. Jeg får løbende lagt dem ind på Facebook, Instagram og min hjemmeside. 

Jeg ønsker jer alle en super skøn sommer og håber I nyder solen <3

Mange kærlige hilsner fra Isabel

 


Torsdag d. 11 juni åbner jeg op for min nye butik i Frisegade 3 A, 4800 Nyk. F.

Butikken vil have forskelligt Lingeri, strømper, hofteholdere, små kjoler, netdragter, corsetter, sko/støvler str. 36-41, uniformer, laktøj og accessories. 

Alle kunder er naturligvis velkomne, men min transservice vil fortsat gå privat i mit hjem, og tilbydes ikke i butikken. :-)

Fotosession kan udføres i butikken udenfor åbningstiderne. 

I starten vil jeg have åbent torsdag 12-17 , fredag 12-17 og lørdag 11-14..  Tjek gerne mine åbningstider ud :-)

Mange hilsner Isabel


Jeg er i gang med at redigere hele min hjemmeside så håber I kan lide den når jeg er færdig


Status
22.04.2020

Kære alle.

 

Jeg åbner så småt op for mine fotokunder. 

 

Jeg vælger at prioritere de kunder der ønsker sessions fra 3.5 time +💕💕💕

 

For at beskytte min familie og mig selv, bliver det Max 1 kunde pr. uge i mit private hjem. 

 

 Jeg har indkøbt sprit, handsker, mundbind. Ingen kys og kram i denne omgang.💋💋💋😉 Jeg åbner alle døre og lukker dem. 

 

Ved makeup får min kunde også mundbind på imens makeuppen udføres og kunden skal selv medbringe samt påføre sin læbestift. 

 

Der bliver ingen hjælp til at sætte tøj, sko, bryster eller lign. Heller ikke til at aftage makeuppen. Det må kunden selv klare med mine makeup fjernere. Parykken sætter jeg på. 😉😁  

 

Det bliver stik modsat min måde at arbejde på, men i disse tider er vi helt sikkert alle forstående over for de tiltag der skal til 🥰🥰🥰  

 

Der kommer ikke til at fremgå mine bookinger i kalenderen, så skriv eller ring 😉 

 

Kys her på Facebook er helt okay 💋💋💋  

 

Kram og tanker Isabel 💕  

 

Www.boutiqueisabel.dk


Klik her for at se min nye video omkring en fotosession hos mig!

                                           YOUTUBE VIDEO


Update <3
26.03.2020

Kære alle!..
Jeg har flere af jer søde kunder der spørger ind til hvordan det går hos mig!.. Det sætter jeg stor pris på
For at undgå at besvare en masse mails/sms omkring det samme, så vil jeg lige kort fortælle her

1. Min hjemmeside er ÅBEN og jeg fortsætter naturligvis så med min NETHANDEL, TLF SAMTALER, SKYPE OPKALD og MAILS Da mange af mine kunder nu er indendøre, så betyder det også at ovenstående service bliver brugt flittigt!.. Dette sætter jeg STOR pris på og det gør også at jeg udover at agere skolelærer 4 timer pr. dag, har rigelig kommunikation med kunder hver dag .

Der er faktisk også et overflod af kunder med en masse spørgsmål og ønsker jeg skal finde ud af. Da dette tager meget tid, bliver de sager pt. lagt lidt i bunden af bunken, til jeg har tid til det. Lige nu må jeg prioritere mine købskunder.

Jeg skal nok nå igennem jer alle!!

Dagligt vil jeg forsøge at få lagt billeder, varer op på mine hjemmesider.. Jeg har en del af slagsen, så det bruger jeg ca. 2-3 timer på.

Jeg har ønsker fra en kunde om at lave en lille billedserie fra København og det vil jeg også få lagt op.

For få dage siden lagde jeg en video op hvor du kan se hvordan en fotosession foregår hos mig. Det tog pænt lang tid at få redigeret/sat sammen..

Jeg har et par videoer mere der også snart kommer op. Du kan også følge mig på YouTube.

Mine tanker går på at jeg fra juni kan starte op med min personlige service igen, afhængig af hvordan det hele lige ser ud.

Til sidst håber og ønsker jeg for jer alle at I og familien har det godt

Hjemmeside: www.boutiqueisabel.dk

Model: Dizzy Miss Sizzy


Linkliste
27.01.2020

Her er en liste over alle mine Facebook sider, grupper, hjemmeside, Instagram og Youtube kanal 😘❤💜💙🧡💖💝🇩🇰🌹 Boutique Isabel https://www.facebook.com/transpersoner/ Transgender Makeover and photosession https://www.facebook.com/Transgender-makeover-and-photosession-100708757970768/ Transdating https://www.facebook.com/transside/ Trans siden https://www.facebook.com/TransSiden/ Boutique-isabel https://www.facebook.com/Boutique-Isabel-1496513943996639/ Miss Unique https://www.facebook.com/missunique.dk/ Salon Isabel https://www.facebook.com/boutiqueisabel.dk/ Lukkede Grupper Transsiden https://www.facebook.com/groups/1693543994226897/ Køb/sælg/byt for Transpersoner https://www.facebook.com/groups/528249711046684/ Website med booking af sessions og køb af varer Boutique Isabel https://www.boutiqueisabel.dk Instagram https://www.instagram.com/invites/contact/?i=moqinv1gylbg&utm_content=5eksgfv YouTube https://www.youtube.com/channel/UCdJ6DqjYBwg3AK8Nf28iIzw


Kære alle!

Jeg håber I er kommet godt ind i 2020 og er klar på nye oplevelser og udfordringer!  Det er jeg !

Året er startet godt og jeg glæder mig til løbende at præsentere jer for mine nye tiltag. Jeg er i gang med den store opdatering af min hjemmeside, herunder bla. mine sko/støvler. Så hold øje for jeg får løbende ført nye varer ind.

Strømper kommer der også en masse nye hjem af her i foråret. Jeg har fundet en ny leverandør der har de smukkeste modeller og også i store størrelser der passer til mine kunder. Så glæd jer!

Der er run på mine fotosessions og hyggeture, det er jeg naturligvis super glad for!. Så husk at booke lige din drømmedag i lidt god tid.. Det har været det helt rigtige for mig og butikken at flytte det samlet til Falster. 

Her er de bedste muligheder for sessions, smukt og diskret  - samt let adgang til alle mine varer!. 

Der har været lidt udfordringer for enkelte kunders bestillinger her omkring jul.  Da nærmest alle mine leverandører fra USA / England holder lukket ca. 14 dage fra d. 22 dec. og frem, har de ikke taget imod bestillinger før efter d. 3 januar, hvilket  har betydet forsinkelse på leverancer. Dette er jeg naturligvis meget, meget ked af, men ikke min normale "procedure".  

Enkelte leverandører til nogle af mine brystproteser har lukket hele januar måned, men den er så heldigvis snart slut! :-)

Jeg har lavet nye tiltag som Girls Party hvilket betyder at du kan samle nogle veninder og spare penge på mine sessions, ved at være flere om de forskellige events. 

Så hvis I drømmer om hjælp til makeuppen, billeder, hygge (ikke sex), bare et sted at mødes/omklæde, så kontakt mig for en pris.

Der vil naturligvis blive serveret forfriskninger/snacks som en del af pakken!

Masser af kram og kærlighed til jer alle!

Isabel


Isabels Salon og Boutique.  Tlf-tid: Ma-Fre 10-17, Lør 10-14 Tlf/Sms: +45 42721572 

Email: kontakt@boutiqueisabel.dk CVR: 34218307

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk