Transformation Shopping and Service

Isabels Salon og Boutique

Her finder du min blog og forum hvor du kan stille spørgsmål. 

Nyheder April
19.04.2021

Min Tour Service til Jylland er lige om hjørnet!..

Så hvis du ønsker at få besøg af mig/besøge mig privat i Aarhus, så er det nu du skal slå til :-)

 

Århus, Jylland har jeg privat lejlighed på 80 m2 hvor jeg kan besøges. 

Torsdag d. 22, fredag d. 23, lørdag d. 24 April 2021

Besøgssteder på min rute ( kørsel ) torsdag d.22 eller lørdag d.24

Næstved - Slagelse - Nyborg - Odense - Middelfart - Fredericia - Vejle - Horsens - Skanderborg - Aarhus

 

Jeg tilbyder følgende:

Makeup:  Du får lagt en smuk makeup , paryksætning incl. vipper. Varighed: 45 min.

Makeup og omklædning: Du får lagt en smuk makeup, paryksætning incl. vipper og du klæder om hos mig. Varighed: 60 min. Ønskes en mere avanceret makeup ( ekstra kraftig makeup med effekter, så vil der pålægges 300 kr for ekstra tid. Ønsker du negle koster det 200 kr. incl. materialer/lakering.

Fotosession 1 sæt tøj: Du får lagt en smuk makeup, låner 1 sæt tøj/paryk/sko af mig eller medbringer dit eget. Jeg tager ca. 75/100 billeder af dig. Varighed: 1,5-2 timer. Al makeup kan tages af og er indberegnet i tiden.

Fotosession 2 sæt tøj: Du får lagt en smuk makeup, låner 2 sæt tøj/paryk/sko af mig eller medbringer dit eget. Jeg tager ca. 150-200 billeder af dig. Varighed: 2-2,5  timer. Al makeup kan tages af og er indberegnet i tiden.

Fotosession 3 sæt tøj: Du får lagt en smuk makeup, låner 3 sæt tøj/paryk/sko af mig eller medbringer dit eget. Jeg tager ca. 3-400 billeder af dig. Varighed: 3,5 timer. Al makeup kan tages af og er indberegnet i tiden.

Fotosession Free: Du får lagt en smuk makeup, låner 3 sæt tøj/paryk/sko af mig eller medbringer dit eget. Vi tager 2 sæt tøj indendørs og 1 sæt udendørs. Jeg tager ca. 5-600 billeder af dig. Varighed: 4-4,5 timer. Al makeup kan tages af og er indberegnet i tiden.

Cafetrip: Du får lagt en smuk makeup, låner 1 sæt tøj/paryk af mig eller medbringer dit eget. Vi tager på en hyggelig café eller blot en tur i det fri. Varighed ca. 3,5 time Al makeup kan tages af og er indberegnet i tiden.

Cafetrip incl. billeder: Du får lagt en smuk makeup, låner 1 sæt tøj/paryk af mig eller medbringer dit eget. Vi tager på en hyggelig café eller blot en tur i det fri. Varighed ca. 3,5-4 timer. Jeg tager ca. 200 billeder af dig.. Al makeup kan tages af og er indberegnet i tiden.

Makeup og stil: Du får lagt en smuk makeup og låner en paryk af mig. Du prøver noget forskelligt tøj jeg har medbragt/bryster/sko/strømper/ m.m. efter aftale med dig. Varighed ca. 2 timer . Al makeup kan tages af og er indberegnet i tiden. 

Samtale: Vi taler sammen om de problemer/udfordringer du føler der er ved at være transperson. Hvad kan gøres anderledes, hvordan kommer du videre. Jeg deler min mange års erfaring med dig og hjælper dig til at acceptere dig selv som du er!. Det kan også være noget helt andet du har brug for at tale om. Måske gode råd og vejledning til valg af tøj, varekøb, Facebook, m.m. Varighed 1,5 time.

Varekøb: Har du specielle ønsker til varekøb, se varer, prøve varer inden dit køb, kan dette gøres mod et depositum på 1000 kr. Depositummet bliver modregnet dit varekøb. 

 

BOOK HER:

 

April er også en måned hvor jeg har fyldt mit varelager godt op med masser af Brystproteser indbygget i en realistisk overkrop. Her kan du gå uden bh og have følelsen af dine egne bryster. Der er mange forskellige modeller på mit lager til omgående levering. 

Bryster Klik Her

Vaginaer med mulighed for at tisse / indføringskanal er også på mit lager med nye modeller. Virkelig flotte og realistiske.

Vaginaer Klik Her

Parykker er fyldt godt op med nye brands/modeller så du kan gå foråret/sommeren i møde med moderigtigt hår!

Parykker Klik Her 

 

Udover disse nye og fede modeller har jeg et kæmpe udvalg af: 

- Kjoler- Strømper- Hofteholdere- Girdles- Natkjoler- Nederdele- Toppe- Sko- Støvler- Hofte/Balletrusser- Gaff trusser- Udsalgsvarer- Tilbehør

Jeg håber og ønsker det bedste for jer <3

Hvis der er noget du søger, så spørg mig gerne om jeg kan skaffe det hjem til dig!

Se alle mine varer og services på min hjemmeside:

Boutique Isabel


Du kan nu frit vælge hvor du ønsker din pakke leveret!

Jeg tilbyder følgende fragtfirmaer: 

DAO

GLS

Postnord

Heraf er DAO billigst. 

Du kan vælge med eller uden omdeling.


Ladies Weekend
11.02.2021

Kære alle!

Så har jeg booket ophold fra fredag d. 5 - søndag d. 7 november.  Super skønne og eksklusive omgivelser. 

Med i prisen er alle måltider, events, services, overnatning, Livemusik og fantastiske omgivelser. 

Læs mere her: 

Ladies Weekend Klik her for mere information


Så afholder jeg endnu et Live Salg kl.12 onsdag d.3 februar på Facebook.

Boutique Isabel 


Nytårsrabat 25 %
31.12.2020

NYTÅRSRABAT 25 % på alle mine lagervarer gældende i DAG!

Til alle mine søde kunder!!

Jeg takker for året der er gået og alle jer søde og trofaste kunder der har støttet mig i hele denne svære periode!! ❤

I denne anledning har jeg et SUPER godt tilbud til jer som kun er gældende I DAG!!

Ved brug af rabatkode:

NYTÅR

fratrækkes 25 % på din bestilling i dag! Og kun i dag. I morgen er det for sent.

Rabatten er kun gældende for lagervarer og ikke bestillingsvarer/services.

Mange hilsner og ønsker om det bedste nytår!

Isabel


LIVE Salg
27.10.2020

Ja, nu gør jeg det altså... Prøver at kaste mig ud i at oprette LIVE med salg af varer. Jeg lover ikke at jeg vil være god til det fra dag 1, men jeg lover jeg løbende vil lære af mine fejl! :-)

Jeg har oprettet en ny gruppe på min hjemmeside der hedder : LIVE Salg. Her kan du gå ind og se de varer jeg har haft med på salg og det er også herfra du køber dem.

Hver vare får et nummer på dagen. Jeg vil typisk tage 20 forskellige varer med pr. gang som bliver nummeret 1-20.

På min hjemmeside kan du så se at feks. vare nummer 1. Der vil være et billede, beskrivelse samt prisen på varen. Jeg gør det på denne måde da min målgruppe af kunder ikke kan sidde og byde ind på varen på LIVE Facebook.

Jeg håber det giver mening og giver det et forsøg :-).. Har I gode forslag, så kom med dem!

De priser jeg oplyser på LIVE vil være de samme der kommer til at stå under varen på min hjemmeside. Det vil være gode runde priser :-)

Hvis ikke du har mulighed for at følge med mig LIVE vil du fortsat kunne gå ind på min hjemmeside og se de varer jeg IKKE har solgt endnu. Det bliver tydeligt at se hvilke varer der har været med på det enkelte LIVE opslag!

Jeg kaster mig ud i det fra på mandag d. 2 november kl. 16! Her har jeg 20 fede varer klar til at præsentere for dig til de bedste priser!.. Følg med via min Facebook side, eller se varerne her:

https://www.boutiqueisabel.dk/live-salg/


Jeg har nu besluttet mig for at få sat gang i min renovering af mit private showroom!..  Da jeg flyttede herned til Falster for 2 år siden, blev det hele hurtigt sat op for der var så mange ting jeg skulle i gang med.

Men nu skal der ske noget!

Min plan er at det må max tage et par dage fra jeg starter til jeg slutter. Og det bliver hen over en weekend så det får mindst mulig indvirkning på mine kundeaftaler!.

Jeg har bestilt nyt lys og der vil være fokus på flere spejle rundt omkring... Jeg ved jo mine kunder elsker at spejle sig når de står der som de absolut smukkeste kvinder <3

Jeg er lidt i tvivl om jeg får lagt et trægulv eller vælger et gulvtæppe . Men det må jeg finde ud af :-)

Der bliver spartlet, malet og lavet ny indretning.. 

Jeg glæder mig for vildt!!

Isabel


Kære Isabel.

 

Jeg håber at du har det skønt, trods corona og at dine dage er fyldt med skønne kunder, masser af fashion og dejlig femininitet.

 

Jeg var hos dig helt tilbage i marts til min allerførste makeover, hvilket var en stor personlig opdagelse og skøn oplevelse, selvom jeg var meget nervøs, men det er vel kun en helt naturligt 😉.

 

Det var første gang jeg har været helt dressed up som kvinde og det var så dejligt at være i rum med en person, som var forstående og dygtig indenfor området. Jeg følte i hvert fald at jeg var i gode hænder hos dig. Det skal du have tak for.

 

Det sidste halve år er gået så stærkt, med arbejde, boligsøgen og alt muligt, samt tanker om det at være transvestit. Efter sessionen havde jeg en masse tvivl og tanker om det var noget jeg skulle fortsætte med, eller om det bare skulle være den ene gang hos dig, for at prøve det af. Jeg må indrømme at jeg lagde det på is og forsøgte at skubbe det væk, men efter en masse overvejelser og tanker, gik det op for mig at det er en side jeg ikke længere vil lægge låg på og hvorfor skal man også det? Når jeg ser på de billeder af mig selv, så kan jeg ikke lade være med at smile og huske tilbage på hvor god og sjov en oplevelse det var.

 

Det er grunden til at jeg skriver denne hilsen til dig, fordi du skal have så megen tak for at have åbnet mine øjne og have hjulpet mig på vej til at acceptere den jeg er og endelig omfavne det at være transvestit. 

 

Dette betyder jo selvfølgelig at jeg skal til og glæder mig til at udforske mit feminine image og kvinden i mig selv og den bedste måde at gøre det på er jo at tage ud til dig igen. ❤

 

Jeg er stadig i gang med at planlægge, hvornår det passer bedst, men vender tilbage til dig, når jeg har besluttet pakken og hvad jeg kunne tænke mig på dagen. Jeg ville bare lige smide denne lille søde hilsen forbi først og sige at du har skaffet dig endnu en glad fast kunde.

 

Endnu engang tak for den du er og for hvad du gør. 😊  ❤

KH Laura


Jeg ved mange af mine kunder kigger på nettet i udlandet og bliver "fanget" af billige priser på fodtøj og i øvrigt nok også meget andet.😉

Jeg viser her en sko jeg sælger med dansk moms til 598 kr. Sko KLIK HER

Samme model og mærke har jeg fundet på en amerikansk side hvor skoen koster 315 kr....Wow...tænker man. 😘😘😘Det er jo super billigt og næsten halv pris af hvad Isabel sælger sko til.

Wupti..I kurven med sådan et par 💯

Så til tjek ud og hvad sker der så lige... tja så kommer der fragt på for 163,96 kr...og ikke nok med det, så er der told og moms gebyrer.

Så ender vi med en samlet pris på 598.70 kr.

Altså nu er de faktisk 70 øre dyrere end hos Isabel.

Hvis man tilmed er så "uheldig" at det er Postnord der står for indfortoldningen, så kvitterer de med en faktura på 160 kr. 😉

Der er ikke noget at sige til danske butikker lukker ned..Selv om mange forbrugere ender med at betale det samme eller mere. Uden mulighed for at prøve eller få kyndig vejledning. Og en meget besværlig returneringsproces hvis varen ikke passer. 🙄

Selvfølgelig er der hjemmesider som WISH der sælger til lave priser. Men det er virkelig også noget "bras" og hjælper ikke på miljøet. Det er køb og smid væk..

Jeg hører ofte kunder der håbefuldt ønsker jeg ikke lukker min butik og service. Det har jeg på ingen måde et ønske om 🥰💕

Men vi er jo alle med til at skabe butiksdød ved at købe billigere end billigt!

Jeg drømmer om et KÆMPE varelager, men det kræver jo at jeg har et "flow" for at holde det kørende...og det er nok desværre ikke fremtiden...😥

Men jeg opgiver ikke så let....Jeg elsker mit arbejde og mine kunder..❤...Sååå I må finde jer i at blive spammet lidt endnu af mine opslag 😁

God onsdag

Masser af kærlige kram

Isabel ❤


Kære alle!

Jeg håber at I er vel på trods af at Coronaen fortsat er aktiv!

Jeg kører fortsat med personlige bookinger da jeg naturligvis tager mine forholdsregler. Jeg har personligt visir og sprit ved makeup og sessions. 

Min tid bruges som altid primært på mine transpersoner, men jeg har også min fysiske butik i Nykøbing hvor jeg har 3 åbnedage om ugen. Dog vil mine private sessioner altid have førsteprioritet, så selv om der i min kalender står: Frisegade, så kan jeg fortsat bookes. Er du i tvivl, så kontakt mig meget gerne! :-)

Det er altid en god ide at være ude i god tid.. Ca. 14 dage før en ønsket booking :-)

Mit fokus i øjeblikket er mine mange tilbud om personlige sessions som : 

Makeup

Undervisning

Fotosession

Cafeture

Shopping

Makeup og Stil

Samt private samtaler hvis du føler det er lidt svært det hele!. Så mangler du en at tale med så tvivl ikke med at kontakte mig. Jeg tilbyder både Face 2 face samtaler, Skype, Tlf samt mails. 

Jeg har mange års erfaring og kan byde ind med råd samt vejledning baseret på min erfaring fra andre i samme situation som dig!.. Så du er ikke alene! <3

Du kan se alle mine forskellige session muligheder ved at klikke her: Sessions Klik her:

Jeg modtager løbende nye varer hjem som du kan se på min side og via Facebook. 

Jeg ønsker jer alle en fantastisk dejlig måned og pas på jer selv!

Masser af kram

Isabel <3

 

 


Isabels Salon og Boutique.  Tlf-tid: Ma-Fre 10-16, Lør efter aftale Tlf/Sms: +45 42721572 

Email: kontakt@boutiqueisabel.dk CVR: 34218307

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk