Transformation Shopping and Service

Isabels Salon og Boutique

Her finder du min blog og forum hvor du kan stille spørgsmål. 

Nytårsrabat 25 %
31.12.2020

NYTÅRSRABAT 25 % på alle mine lagervarer gældende i DAG!

Til alle mine søde kunder!!

Jeg takker for året der er gået og alle jer søde og trofaste kunder der har støttet mig i hele denne svære periode!! ❤

I denne anledning har jeg et SUPER godt tilbud til jer som kun er gældende I DAG!!

Ved brug af rabatkode:

NYTÅR

fratrækkes 25 % på din bestilling i dag! Og kun i dag. I morgen er det for sent.

Rabatten er kun gældende for lagervarer og ikke bestillingsvarer/services.

Mange hilsner og ønsker om det bedste nytår!

Isabel


LIVE Salg
27.10.2020

Ja, nu gør jeg det altså... Prøver at kaste mig ud i at oprette LIVE med salg af varer. Jeg lover ikke at jeg vil være god til det fra dag 1, men jeg lover jeg løbende vil lære af mine fejl! :-)

Jeg har oprettet en ny gruppe på min hjemmeside der hedder : LIVE Salg. Her kan du gå ind og se de varer jeg har haft med på salg og det er også herfra du køber dem.

Hver vare får et nummer på dagen. Jeg vil typisk tage 20 forskellige varer med pr. gang som bliver nummeret 1-20.

På min hjemmeside kan du så se at feks. vare nummer 1. Der vil være et billede, beskrivelse samt prisen på varen. Jeg gør det på denne måde da min målgruppe af kunder ikke kan sidde og byde ind på varen på LIVE Facebook.

Jeg håber det giver mening og giver det et forsøg :-).. Har I gode forslag, så kom med dem!

De priser jeg oplyser på LIVE vil være de samme der kommer til at stå under varen på min hjemmeside. Det vil være gode runde priser :-)

Hvis ikke du har mulighed for at følge med mig LIVE vil du fortsat kunne gå ind på min hjemmeside og se de varer jeg IKKE har solgt endnu. Det bliver tydeligt at se hvilke varer der har været med på det enkelte LIVE opslag!

Jeg kaster mig ud i det fra på mandag d. 2 november kl. 16! Her har jeg 20 fede varer klar til at præsentere for dig til de bedste priser!.. Følg med via min Facebook side, eller se varerne her:

https://www.boutiqueisabel.dk/live-salg/


Jeg har nu besluttet mig for at få sat gang i min renovering af mit private showroom!..  Da jeg flyttede herned til Falster for 2 år siden, blev det hele hurtigt sat op for der var så mange ting jeg skulle i gang med.

Men nu skal der ske noget!

Min plan er at det må max tage et par dage fra jeg starter til jeg slutter. Og det bliver hen over en weekend så det får mindst mulig indvirkning på mine kundeaftaler!.

Jeg har bestilt nyt lys og der vil være fokus på flere spejle rundt omkring... Jeg ved jo mine kunder elsker at spejle sig når de står der som de absolut smukkeste kvinder <3

Jeg er lidt i tvivl om jeg får lagt et trægulv eller vælger et gulvtæppe . Men det må jeg finde ud af :-)

Der bliver spartlet, malet og lavet ny indretning.. 

Jeg glæder mig for vildt!!

Isabel


Kære Isabel.

 

Jeg håber at du har det skønt, trods corona og at dine dage er fyldt med skønne kunder, masser af fashion og dejlig femininitet.

 

Jeg var hos dig helt tilbage i marts til min allerførste makeover, hvilket var en stor personlig opdagelse og skøn oplevelse, selvom jeg var meget nervøs, men det er vel kun en helt naturligt 😉.

 

Det var første gang jeg har været helt dressed up som kvinde og det var så dejligt at være i rum med en person, som var forstående og dygtig indenfor området. Jeg følte i hvert fald at jeg var i gode hænder hos dig. Det skal du have tak for.

 

Det sidste halve år er gået så stærkt, med arbejde, boligsøgen og alt muligt, samt tanker om det at være transvestit. Efter sessionen havde jeg en masse tvivl og tanker om det var noget jeg skulle fortsætte med, eller om det bare skulle være den ene gang hos dig, for at prøve det af. Jeg må indrømme at jeg lagde det på is og forsøgte at skubbe det væk, men efter en masse overvejelser og tanker, gik det op for mig at det er en side jeg ikke længere vil lægge låg på og hvorfor skal man også det? Når jeg ser på de billeder af mig selv, så kan jeg ikke lade være med at smile og huske tilbage på hvor god og sjov en oplevelse det var.

 

Det er grunden til at jeg skriver denne hilsen til dig, fordi du skal have så megen tak for at have åbnet mine øjne og have hjulpet mig på vej til at acceptere den jeg er og endelig omfavne det at være transvestit. 

 

Dette betyder jo selvfølgelig at jeg skal til og glæder mig til at udforske mit feminine image og kvinden i mig selv og den bedste måde at gøre det på er jo at tage ud til dig igen. ❤

 

Jeg er stadig i gang med at planlægge, hvornår det passer bedst, men vender tilbage til dig, når jeg har besluttet pakken og hvad jeg kunne tænke mig på dagen. Jeg ville bare lige smide denne lille søde hilsen forbi først og sige at du har skaffet dig endnu en glad fast kunde.

 

Endnu engang tak for den du er og for hvad du gør. 😊  ❤

KH Laura


Jeg ved mange af mine kunder kigger på nettet i udlandet og bliver "fanget" af billige priser på fodtøj og i øvrigt nok også meget andet.😉

Jeg viser her en sko jeg sælger med dansk moms til 598 kr. Sko KLIK HER

Samme model og mærke har jeg fundet på en amerikansk side hvor skoen koster 315 kr....Wow...tænker man. 😘😘😘Det er jo super billigt og næsten halv pris af hvad Isabel sælger sko til.

Wupti..I kurven med sådan et par 💯

Så til tjek ud og hvad sker der så lige... tja så kommer der fragt på for 163,96 kr...og ikke nok med det, så er der told og moms gebyrer.

Så ender vi med en samlet pris på 598.70 kr.

Altså nu er de faktisk 70 øre dyrere end hos Isabel.

Hvis man tilmed er så "uheldig" at det er Postnord der står for indfortoldningen, så kvitterer de med en faktura på 160 kr. 😉

Der er ikke noget at sige til danske butikker lukker ned..Selv om mange forbrugere ender med at betale det samme eller mere. Uden mulighed for at prøve eller få kyndig vejledning. Og en meget besværlig returneringsproces hvis varen ikke passer. 🙄

Selvfølgelig er der hjemmesider som WISH der sælger til lave priser. Men det er virkelig også noget "bras" og hjælper ikke på miljøet. Det er køb og smid væk..

Jeg hører ofte kunder der håbefuldt ønsker jeg ikke lukker min butik og service. Det har jeg på ingen måde et ønske om 🥰💕

Men vi er jo alle med til at skabe butiksdød ved at købe billigere end billigt!

Jeg drømmer om et KÆMPE varelager, men det kræver jo at jeg har et "flow" for at holde det kørende...og det er nok desværre ikke fremtiden...😥

Men jeg opgiver ikke så let....Jeg elsker mit arbejde og mine kunder..❤...Sååå I må finde jer i at blive spammet lidt endnu af mine opslag 😁

God onsdag

Masser af kærlige kram

Isabel ❤


Kære alle!

Jeg håber at I er vel på trods af at Coronaen fortsat er aktiv!

Jeg kører fortsat med personlige bookinger da jeg naturligvis tager mine forholdsregler. Jeg har personligt visir og sprit ved makeup og sessions. 

Min tid bruges som altid primært på mine transpersoner, men jeg har også min fysiske butik i Nykøbing hvor jeg har 3 åbnedage om ugen. Dog vil mine private sessioner altid have førsteprioritet, så selv om der i min kalender står: Frisegade, så kan jeg fortsat bookes. Er du i tvivl, så kontakt mig meget gerne! :-)

Det er altid en god ide at være ude i god tid.. Ca. 14 dage før en ønsket booking :-)

Mit fokus i øjeblikket er mine mange tilbud om personlige sessions som : 

Makeup

Undervisning

Fotosession

Cafeture

Shopping

Makeup og Stil

Samt private samtaler hvis du føler det er lidt svært det hele!. Så mangler du en at tale med så tvivl ikke med at kontakte mig. Jeg tilbyder både Face 2 face samtaler, Skype, Tlf samt mails. 

Jeg har mange års erfaring og kan byde ind med råd samt vejledning baseret på min erfaring fra andre i samme situation som dig!.. Så du er ikke alene! <3

Du kan se alle mine forskellige session muligheder ved at klikke her: Sessions Klik her:

Jeg modtager løbende nye varer hjem som du kan se på min side og via Facebook. 

Jeg ønsker jer alle en fantastisk dejlig måned og pas på jer selv!

Masser af kram

Isabel <3

 

 


Sidste mode er Krokodille look..  Så jeg har naturligvis shoppet en hel masse forskellige styles samt tasker hjem til butikken.

De er super fede og giver et flot og frækt look.

Shop kjoler her!

Shop nederdele her!

Shop tasker her!


Makeover
01.08.2020

Så er vi nået til august. Juli måned har været super skøn og godt booket op med både nye og "gamle" kunder ❤❤❤

Jeg nyder hvert sekund med jer alle sammen og glæder mig over at være så heldig at dette er mit job 💯🥰

Jeg håber at jer der har haft ferie har nydt det i stor stil 😎😎😎

Kram Isabel


Kære alle!

Der er sket og sker så meget her hele tiden :-)

Jeg har åbnet min nye butik i Nykøbing centrum og den er jeg super glad for. Det har krævet en del arbejde, både fysisk og på nettet..  Det kommer ikke til at få betydning for mit arbejde med transpersoner da jeg har delt dagene op. 

3 dage om ugen er jeg i butikken og resten af tiden er jeg ledig til mine andre kunder. Hvis din ønskede dag med en session lige passer ind hvor jeg har åbent i min fysiske butik, så lukker jeg den ned den dag eller får en anden til at passe den. 

Der er kommet en del nye varer til og jeg har en stor sending nye parykker jeg håber på lander her senest i næste uge. Jeg har også bestilt flere brystproteser hjem i større størrelser da der har været en del efterspørgsel på disse. Pga. Corona har der desværre været en del udfordringer med at få leveret mine varer lige så hurtigt som de plejer, men de kommer heldigvis frem alligevel. :-)

Så kommer der snart ferie og det har jeg planlagt til at holde fra d. 19 juli-2 august. Der holder jeg helt lukket i butikken, Frisegade, men har pt. fortsat åbent for private sessions samt varesalg. 

Jeg har fået taget så mange nye og flotte billeder af mine smukke modeller: Josephine, Melanie og Linda. <3. Jeg får løbende lagt dem ind på Facebook, Instagram og min hjemmeside. 

Jeg ønsker jer alle en super skøn sommer og håber I nyder solen <3

Mange kærlige hilsner fra Isabel

 


Torsdag d. 11 juni åbner jeg op for min nye butik i Frisegade 3 A, 4800 Nyk. F.

Butikken vil have forskelligt Lingeri, strømper, hofteholdere, små kjoler, netdragter, corsetter, sko/støvler str. 36-41, uniformer, laktøj og accessories. 

Alle kunder er naturligvis velkomne, men min transservice vil fortsat gå privat i mit hjem, og tilbydes ikke i butikken. :-)

Fotosession kan udføres i butikken udenfor åbningstiderne. 

I starten vil jeg have åbent torsdag 12-17 , fredag 12-17 og lørdag 11-14..  Tjek gerne mine åbningstider ud :-)

Mange hilsner Isabel


Isabels Salon og Boutique.  Tlf-tid: Ma-Fre 10-17, Lør 10-14 Tlf/Sms: +45 42721572 

Email: kontakt@boutiqueisabel.dk CVR: 34218307

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk