Med speciale i transpersoner - crossdresser

Isabels Salon og Boutique

Her finder du min blog og forum hvor du kan stille spørgsmål. 

Sexartikler
21.03.2018

Jeg har fået et lille udvalg af super gode dildoer/vibratorer, sm udstyr samt en effektiv dildomaskine med flere funktioner.. Se nærmere under min kategori sexartikler


Jeg gentager succesen fra sidst og afholder endnu en omgang "tøse" hygge hos mig!.. Vi mødes fra kl. 19 - 22 og jeg sørger for Vin, øl, vand og lidt snacks.. Du sørger for super skønt humør og omklædning.. Medbring gerne din partner. . Husk denne dag tilbyder jeg 20 % rabat på køb af varer i mit showroom..


Så er der tøse/hygge arrangement for alle interesserede . 
Kom forbi til en skøn aften hvor jeg sørger for lidt vin/øl/vand og snacks.. Vi hygger os og jeg står til rådighed for alle de spørgsmål der er til det at klæde om/varer der bruges til dette.. Tag gerne din partner med hvis det er muligt.. 
Bagefter vil jeg foreslå at tage til Café Intime på Frederiksberg.. Dette ikke et must.
Kom gerne omklædt hvis du har muligheden eller klæd om hos mig.
Max. antal deltagere ca. 12.
Meld din ankomst til mig senest d. 20 februar. Så sender jeg dig adressen.
Jeg kan kontaktes her: Mobil: 42721572 / Email: kontakt@boutiqueisabel.dk
Kom frisk!
Det er også muligt at se/prøve/købe varer
Masser af kram og kærlighed ♥
Isabel


Kære alle!

Jeg håber I nyder denne skønne december måned.. Jeg har bestilt flere nye sko og støvler der kommer her ca. januar. Ydermere har jeg allerede fået nogle af de nye støvler hjem i sort læderlook med en passende hæl. .. Facebook har blokeret mig pt. pga. et opslag hvor jeg linker til mine brystproteser. Det er åbenbart for frækt til FB!..  

Nye modeller har jeg haft forbi mit studie med smukke nye billeder.. Her i juleferien får jeg bestilt en masse nye varer hjem og har også en hel del varer på mit lager jeg ikke har fået lagt på min hjemmeside.. Det skal så ske nu !. Jeg har haft mange kunder og derfor ikke haft så meget tid til siden.

Sender jer alle en masse kram og kærlige tanker <3   

Isabel


Knæstøvler og lårlange støvler fra 42-46. Kommer i slutningen af december..


Ring/SMS/Skriv og få min adresse.. Kom forbi og prøv lige det du går og drømmer om. Køb med gode rabatter!.. 


Black Friday
20.11.2017

Hele ugen kører jeg med en masse gode tilbud!.. Se på min side.. Gælder så længe lager haves!


14.11.2017

December måned er dyr og jeg har derfor lavet "orange" bookinger for fotosession. Det bliver på udvalgte datoer og 2 sæt i stedet for 3. Prisen vil være 2000 kr. i stedet for 3000. .Disse bookinger vil være følgende datoer: December: 5 - 8 - 12 -14 -19 - 27 Fra kl. 10/11... Først til mølle :-)

Boutique Isabels billede.

Boutique Isabels billede.


Endnu en dejlig fotosession med min smukke kunde Elle. Vi fik så mange super fine billeder .. ca. 500 i alt .. I love it.. Har venligst lånt nogle til min hjemmeside. <3Isabels Salon og Boutique. Tlf/Sms: 42721572  email: kontakt@boutiqueisabel.dk 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk