Transformation Shopping and Service

Isabels Salon og Boutique

Her finder du min blog og forum hvor du kan stille spørgsmål. 

TOUR service Århus
02.10.2021

Tourservice 🤩🤩🤩 

 

 Tiden nærmer sig hvor jeg kommer til Århus ❤✔ 

 

 Mandag d.18 - Torsdag d. 21 Oktober. 

 

 Drømmer du om en skøn og uforglemmelig makeoversession, så gør som smukke Melanie 🥰 

 Jeg tilbyder følgende på min TOUR: 

 

 - Makeup 2 go ✔ 

- Makeup med omklædning ✔ 

- Makeup, Omklædning, Billeder ✔ -

 - Makeup, Omklædning, Cafétur ✔ - 

- Makeupundervisning ✔ 

- Makeup og Stil ✔ -

 - Coaching ✔

 - Varekøb ✔ 

 

 Læs mere her og book din tid 👇👇👇 

 

 https://www.boutiqueisabel.dk/tourservice/


Smukke nyheder..

Satin skjorte med flæsekant 

Cirkle nederdel i sort med hvide hjerter.

Blonde jakke med gennemgående lynlås

 


Kære alle

Her er en opdatering for September. 

Jeg har modtaget en hel del nye varer og dem kan du se under min gruppe: Nyheder. . Lækre hvide skjortebluser, korte nederdele, frække kjoler samt sko/støvler.  Der kommer løbende nyheder ind og samtidig også opfyldning på mit lager af Retro lingerie samt brystproteser.

Min tid er gået med at få planlagt mit weekend ophold på Kragerup Gods 5 - 7 November. Jeg har været forbi og se de værelser og lokaler som vi skal være i... Og jeg glæder mig for vildt!

I skrivende stund har jeg kun 1 ledig plads tilbage og alt er booket på godset!.. Men jeg har fået muligheden for at tilbyde booking for kun lørdagen dog uden overnatning. 

Det event vil så se således ud: 

Du møder os fra kl. 13 - 23 hvor du kan deltage i mine forskellige events som:

Makeup undervisning - Lær at gå/stå/sidde som en kvinde - Foredrag af Henriette Thranow - Live Jazz og bobler - 3 retters skøn deluxe middag - privat hygge med musik hos Isabel.  Der er kun få pladser til denne mulighed!.. Så det er først til mølle og al booking er forudbetaling. 

Jeg har haft stor succes med at køre rundt i Danmark med min Tourservice, så det fortsætter jeg med!.. Næste gang er ved Århus fra d. 18 - 21 Oktober.  Jeg er tit i Kbh udover min Tourservice, så hør mig om datoer. 

Jeg holder ferie fra d. 27 September - 4 Oktober... Du kan fortsat bestille varer, men jeg sender ikke før d. 5 Oktober :-)

Obs. Lige en reminder!.. 

Jeg oplever desværre der er kunder der ringer til mig både kl. 7 om morgenen samt kl. 02.30 om natten...   Jeg er ikke en ugle... og har faktisk faste tider for tlf. tid. De står på min hjemmeside. 

Du er ALTID velkommen til at sende en SMS - Mail døgnet rundt. Kunder med aftaler på dagen har naturligvis ret til at ringe på andre tider. Hemmeligt nummer besvares ikke, så hvis du vil ringe , send mig en mail først og aftal det med mig.

Jeg har faste telefontider Mandag - Fredag fra kl. 10 - 16 . . 

Øvrige tider aftales! :-)

Hvis jeg har kunder, så tager jeg ALDRIG telefonen. Så må du prøve igen, eller skriv gerne så ringer jeg tilbage :-)..   Da mange kunder er "lange" kunder, kan det tage noget tid. 

Jeg har oplevet en stigende tendens til at kunder spørger om jeg kan skaffe forskellige varer hjem. Herefter bruger jeg en del tid på at finde den rette leverandør for bedste pris, hvorefter kunden aldrig bestiller.. Da jeg generelt har meget travlt og kan bruge tiden bedre, ser jeg mig nødtaget til at hjælpe de "seriøse" kunder. DVS. hvis jeg skal hjælpe dig, så vil der være et depositum på 500 kr der fratrækkes ved bestilling, dette INDEN jeg går i gang. 

Så vil jeg slutte af med at sige jeg nyder virkelig og hygger mig i selskab med alle jer, mine skønne kunder. Det er skønt at følge jer og den udvikling der sker <3

Mange hilsner, Kram og Tanker Isabel

 Rebecca på besøg
08.07.2021

Hej Isabel

 

Det var så hyggeligt at møde dig, og utrolig afslappende bare at kunne fordybe sig i makeup og tøj sammen med en der er så forståelig og hjælpsom, følte jeg var i så gode hænder.

Nervøsiteten forsvandt så hurtigt efter jeg trådte ind ad døren og vi begyndte at snakke og kigge lidt på den makeup og det tøj jeg havde med.
Selve makeupundervisningen var så spændende og jeg hyggede mig bare så meget med det. Jeg følte jeg fik mange gode tips med mig hjem, og svar på mange af mine spørgsmål.

Da jeg så mig i spejlet efter du lagde det sidste touch på makeuppen og fik placeret parykken, blev jeg så rørt. Jeg kunne slet ikke genkende mig selv, men samtidig så følte også jeg så mig selv for første gang.
Det har været en uforglemmelig oplevelse, og glemmer aldrig den følelse af det første kig i spejlet.

Det var første gang jeg har prøvet at være i en photo session og jeg synes du skal have ros for de motiver og poseringer der blev taget. Det blev så fine billeder som bringer mig fantastiske følelser når jeg ser dem. Jeg bliver faktisk helt følelsesladet.
Det har været så rart at kunne dele billederne med nære veninder og få så søde og positive kommentarer.
Hvis du kunne tænke dig at bruge et par af billederne til din hjemmeside, vil jeg være åben for det.😊

Jeg håber ikke det er sidste gang vi mødes, jeg ser frem til at gentage oplevelsen og udforske flere looks og styles. Jeg er glad for jeg beholdt makeuppen på resten af dagen, jeg manglede bare den flotte paryk til at fuldende looket.

Tak for en virkelig skøn og dejlig dag, det bringer mig et stort smil når jeg tænker tilbage på dagen.

 

Med venlig hilsen og kram Rebecca


Dejlige billeder fra min TOUR service i Middelfart.

Modellen er skønne Miss K som havde booket en dejlig tur i det fri!

Vejret var forholdsvist fint.. lidt blæsende, men sol!

Miss K har varer fra butikken:

Parykken er håndsyet til 1498 kr. Den kan Styles, Vaskes, Krølles, Glattes og Plejes.

Se mit udvalg her: https://www.boutiqueisabel.dk/parykker/

Kjolen er fra mit sortiment. Den findes også i sort.

Se den her: https://www.boutiqueisabel.dk/kjoler/

Brysterne er trekantede i silicone 90 D skål med en vægt på 1000 gram. Pris for et par er 1598 kr.

Se dem her: https://www.boutiqueisabel.dk/trekantede/

Protesebh til dine brystproteser med indbyggede lommer. Pris 498 kr.

Se dem her: https://www.boutiqueisabel.dk/.../sort-bh-med-indbygget.../

Er du blevet inspireret til en skøn tur i det fri, så kan du læse om mine forskellige sessioner her:

https://www.boutiqueisabel.dk/salon/

Masser af kram og tanker til jer alle!

Isabel, stifter og ejer af Boutique IsabelSå er jeg i København og glæder mig til min næste kunde kommer 🥰🥰🥰

Jeg er glad for at have taget dette nye initiativ med at køre rundt i Danmark💯👍

Næste gang bliver i Middelfart d.11/12 juni.

Her har jeg lejet et privat hus så der er masser af plads!!!

Kram og tænker til jer alle 💖

 

Isabel


Nyheder April
19.04.2021

Min Tour Service til Jylland er lige om hjørnet!..

Så hvis du ønsker at få besøg af mig/besøge mig privat i Aarhus, så er det nu du skal slå til :-)

 

Århus, Jylland har jeg privat lejlighed på 80 m2 hvor jeg kan besøges. 

Torsdag d. 22, fredag d. 23, lørdag d. 24 April 2021

Besøgssteder på min rute ( kørsel ) torsdag d.22 eller lørdag d.24

Næstved - Slagelse - Nyborg - Odense - Middelfart - Fredericia - Vejle - Horsens - Skanderborg - Aarhus

 

Jeg tilbyder følgende:

Makeup:  Du får lagt en smuk makeup , paryksætning incl. vipper. Varighed: 45 min.

Makeup og omklædning: Du får lagt en smuk makeup, paryksætning incl. vipper og du klæder om hos mig. Varighed: 60 min. Ønskes en mere avanceret makeup ( ekstra kraftig makeup med effekter, så vil der pålægges 300 kr for ekstra tid. Ønsker du negle koster det 200 kr. incl. materialer/lakering.

Fotosession 1 sæt tøj: Du får lagt en smuk makeup, låner 1 sæt tøj/paryk/sko af mig eller medbringer dit eget. Jeg tager ca. 75/100 billeder af dig. Varighed: 1,5-2 timer. Al makeup kan tages af og er indberegnet i tiden.

Fotosession 2 sæt tøj: Du får lagt en smuk makeup, låner 2 sæt tøj/paryk/sko af mig eller medbringer dit eget. Jeg tager ca. 150-200 billeder af dig. Varighed: 2-2,5  timer. Al makeup kan tages af og er indberegnet i tiden.

Fotosession 3 sæt tøj: Du får lagt en smuk makeup, låner 3 sæt tøj/paryk/sko af mig eller medbringer dit eget. Jeg tager ca. 3-400 billeder af dig. Varighed: 3,5 timer. Al makeup kan tages af og er indberegnet i tiden.

Fotosession Free: Du får lagt en smuk makeup, låner 3 sæt tøj/paryk/sko af mig eller medbringer dit eget. Vi tager 2 sæt tøj indendørs og 1 sæt udendørs. Jeg tager ca. 5-600 billeder af dig. Varighed: 4-4,5 timer. Al makeup kan tages af og er indberegnet i tiden.

Cafetrip: Du får lagt en smuk makeup, låner 1 sæt tøj/paryk af mig eller medbringer dit eget. Vi tager på en hyggelig café eller blot en tur i det fri. Varighed ca. 3,5 time Al makeup kan tages af og er indberegnet i tiden.

Cafetrip incl. billeder: Du får lagt en smuk makeup, låner 1 sæt tøj/paryk af mig eller medbringer dit eget. Vi tager på en hyggelig café eller blot en tur i det fri. Varighed ca. 3,5-4 timer. Jeg tager ca. 200 billeder af dig.. Al makeup kan tages af og er indberegnet i tiden.

Makeup og stil: Du får lagt en smuk makeup og låner en paryk af mig. Du prøver noget forskelligt tøj jeg har medbragt/bryster/sko/strømper/ m.m. efter aftale med dig. Varighed ca. 2 timer . Al makeup kan tages af og er indberegnet i tiden. 

Samtale: Vi taler sammen om de problemer/udfordringer du føler der er ved at være transperson. Hvad kan gøres anderledes, hvordan kommer du videre. Jeg deler min mange års erfaring med dig og hjælper dig til at acceptere dig selv som du er!. Det kan også være noget helt andet du har brug for at tale om. Måske gode råd og vejledning til valg af tøj, varekøb, Facebook, m.m. Varighed 1,5 time.

Varekøb: Har du specielle ønsker til varekøb, se varer, prøve varer inden dit køb, kan dette gøres mod et depositum på 1000 kr. Depositummet bliver modregnet dit varekøb. 

 

BOOK HER:

 

April er også en måned hvor jeg har fyldt mit varelager godt op med masser af Brystproteser indbygget i en realistisk overkrop. Her kan du gå uden bh og have følelsen af dine egne bryster. Der er mange forskellige modeller på mit lager til omgående levering. 

Bryster Klik Her

Vaginaer med mulighed for at tisse / indføringskanal er også på mit lager med nye modeller. Virkelig flotte og realistiske.

Vaginaer Klik Her

Parykker er fyldt godt op med nye brands/modeller så du kan gå foråret/sommeren i møde med moderigtigt hår!

Parykker Klik Her 

 

Udover disse nye og fede modeller har jeg et kæmpe udvalg af: 

- Kjoler- Strømper- Hofteholdere- Girdles- Natkjoler- Nederdele- Toppe- Sko- Støvler- Hofte/Balletrusser- Gaff trusser- Udsalgsvarer- Tilbehør

Jeg håber og ønsker det bedste for jer <3

Hvis der er noget du søger, så spørg mig gerne om jeg kan skaffe det hjem til dig!

Se alle mine varer og services på min hjemmeside:

Boutique Isabel


Du kan nu frit vælge hvor du ønsker din pakke leveret!

Jeg tilbyder følgende fragtfirmaer: 

DAO

GLS

Postnord

Heraf er DAO billigst. 

Du kan vælge med eller uden omdeling.


Isabels Salon og Boutique.  Tlf-tid: Ma-Fre 10-16.  Efter denne tid - Sms: +45 42721572 

Åbent for sessions hele døgnet efter aftale

Email: kontakt@boutiqueisabel.dk

CVR: 34218307

Copyright på alle billeder 2002-2021

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk