Med speciale i transpersoner - crossdresser - transformation

Isabels Salon og Boutique

Her finder du min blog og forum hvor du kan stille spørgsmål. 

Jeg har oprettet ny gruppe på Facebook med Salg, køb, byt for Transpersoner. Se link under min linkliste.

Klik her for at se min nye video omkring en fotosession hos mig!

                                           YOUTUBE VIDEO


Update <3
26.03.2020

Kære alle!..
Jeg har flere af jer søde kunder der spørger ind til hvordan det går hos mig!.. Det sætter jeg stor pris på
For at undgå at besvare en masse mails/sms omkring det samme, så vil jeg lige kort fortælle her

1. Min hjemmeside er ÅBEN og jeg fortsætter naturligvis så med min NETHANDEL, TLF SAMTALER, SKYPE OPKALD og MAILS Da mange af mine kunder nu er indendøre, så betyder det også at ovenstående service bliver brugt flittigt!.. Dette sætter jeg STOR pris på og det gør også at jeg udover at agere skolelærer 4 timer pr. dag, har rigelig kommunikation med kunder hver dag .

Der er faktisk også et overflod af kunder med en masse spørgsmål og ønsker jeg skal finde ud af. Da dette tager meget tid, bliver de sager pt. lagt lidt i bunden af bunken, til jeg har tid til det. Lige nu må jeg prioritere mine købskunder.

Jeg skal nok nå igennem jer alle!!

Dagligt vil jeg forsøge at få lagt billeder, varer op på mine hjemmesider.. Jeg har en del af slagsen, så det bruger jeg ca. 2-3 timer på.

Jeg har ønsker fra en kunde om at lave en lille billedserie fra København og det vil jeg også få lagt op.

For få dage siden lagde jeg en video op hvor du kan se hvordan en fotosession foregår hos mig. Det tog pænt lang tid at få redigeret/sat sammen..

Jeg har et par videoer mere der også snart kommer op. Du kan også følge mig på YouTube.

Mine tanker går på at jeg fra juni kan starte op med min personlige service igen, afhængig af hvordan det hele lige ser ud.

Til sidst håber og ønsker jeg for jer alle at I og familien har det godt

Hjemmeside: www.boutiqueisabel.dk

Model: Dizzy Miss Sizzy


Linkliste
27.01.2020

Her er en liste over alle mine Facebook sider, grupper, hjemmeside, Instagram og Youtube kanal 😘❤💜💙🧡💖💝🇩🇰🌹 Boutique Isabel https://www.facebook.com/transpersoner/ Transgender Makeover and photosession https://www.facebook.com/Transgender-makeover-and-photosession-100708757970768/ Transdating https://www.facebook.com/transside/ Trans siden https://www.facebook.com/TransSiden/ Boutique-isabel https://www.facebook.com/Boutique-Isabel-1496513943996639/ Miss Unique https://www.facebook.com/missunique.dk/ Salon Isabel https://www.facebook.com/boutiqueisabel.dk/ Lukkede Grupper Transsiden https://www.facebook.com/groups/1693543994226897/ Køb/sælg/byt for Transpersoner https://www.facebook.com/groups/528249711046684/ Website med booking af sessions og køb af varer Boutique Isabel https://www.boutiqueisabel.dk Instagram https://www.instagram.com/invites/contact/?i=moqinv1gylbg&utm_content=5eksgfv YouTube https://www.youtube.com/channel/UCdJ6DqjYBwg3AK8Nf28iIzw


Kære alle!

Jeg håber I er kommet godt ind i 2020 og er klar på nye oplevelser og udfordringer!  Det er jeg !

Året er startet godt og jeg glæder mig til løbende at præsentere jer for mine nye tiltag. Jeg er i gang med den store opdatering af min hjemmeside, herunder bla. mine sko/støvler. Så hold øje for jeg får løbende ført nye varer ind.

Strømper kommer der også en masse nye hjem af her i foråret. Jeg har fundet en ny leverandør der har de smukkeste modeller og også i store størrelser der passer til mine kunder. Så glæd jer!

Der er run på mine fotosessions og hyggeture, det er jeg naturligvis super glad for!. Så husk at booke lige din drømmedag i lidt god tid.. Det har været det helt rigtige for mig og butikken at flytte det samlet til Falster. 

Her er de bedste muligheder for sessions, smukt og diskret  - samt let adgang til alle mine varer!. 

Der har været lidt udfordringer for enkelte kunders bestillinger her omkring jul.  Da nærmest alle mine leverandører fra USA / England holder lukket ca. 14 dage fra d. 22 dec. og frem, har de ikke taget imod bestillinger før efter d. 3 januar, hvilket  har betydet forsinkelse på leverancer. Dette er jeg naturligvis meget, meget ked af, men ikke min normale "procedure".  

Enkelte leverandører til nogle af mine brystproteser har lukket hele januar måned, men den er så heldigvis snart slut! :-)

Jeg har lavet nye tiltag som Girls Party hvilket betyder at du kan samle nogle veninder og spare penge på mine sessions, ved at være flere om de forskellige events. 

Så hvis I drømmer om hjælp til makeuppen, billeder, hygge (ikke sex), bare et sted at mødes/omklæde, så kontakt mig for en pris.

Der vil naturligvis blive serveret forfriskninger/snacks som en del af pakken!

Masser af kram og kærlighed til jer alle!

Isabel


Jeg tilbyder alle gratis rådgivning Tirsdag d.14 imellem 11-12.

Der vil max være 10 min til hver kunde og alle relevante spørgsmål kan stilles, der ikke er af sexuel karakter. 

Det er kun via telefonen på : 42721572

Vi tales ved!

 

Mange hilsner Isabel 


Drømmer du om en session hvor du får set din smukkeste indre kvinde💃💃💃💃, så læs mere herunder hvordan du får denne uforglemmelige mulighed fra blot 1000 kr !!.😉🌹 Alle rettigheder og billeder er DINE.👍👍. Ikke som andre fotografer hvor du skal købe hvert enkelt billede... 👇👇👇👇👇👇👇👇👇❤❤❤ https://www.boutiqueisabel.dk/shop/fotosession-budget/


Se de sidste nye billeder af smukke Josephine 💃 under mine model billeder.

Jeg håber du bliver inspireret

 

Mange hilsner Isabel ❤


2020
02.01.2020

Jeg håber I alle kom godt ind i det nye år 🎉🎉🎉❤  Parykken er en af mine super parykker der er fremstillet i realistiske hår fibre, kan styles, glattes, krølles samt vaskes, præcis som dit eget hår!. Halv pris af hvad en paryk i ægte hår koster, men med præcis samme look og funktion. 💃💃👍 Se mine parykker her : 👇👇👇👇 https://www.boutiqueisabel.dk/parykker-haandsyede/

Året 2020 vil stå på flere nye tiltag til butikken og salonen. Dette vil jeg informere om løbende. 😉👍

Jeg vil lige opsummere hvilke services jeg tilbyder i salonen og butikken:

Salon:

#makeup #makeupundervisning #personalshopper #makeover #styling #cafetrip #fotosession #samtaler #skyperådgivning #tlfrådgivning #shoppingservice #dressup #opbevaring

Butikken:

#showroom #parykker #sko #støvler #kjoler #strømper #hofteholdere #girdle #bh #brystproteser #lingerie #frakker #jakker #sminke #makeup #gaff #balletrusser

Og meget, meget andet!!

Glæder mig til at se jer ❤💃💃

Mange hilsner Isabel Www.boutiqueisabel.dk


Så er der kommet en del forskellige strømper til hofteholder på lager!.. I gode størrelser der passer til mine kunders lange ben! 

Se under : Strømper til hofteholder


Mit strømpelager har været lidt "lavt",frown så derfor har jeg bestilt en del nye smukke strømper hjem. yes

Primært modeller til brug sammen med hofteholder og så et par enkelte selvsiddende. Alle sammen naturligvis i store størrelser der passer mine kunder!wink

Har du specielle ønsker, så er jeg også forhandler af strømper helt op til str. 60!.. Hør nærmere. Der er dog mindstekøb af 3 par hvor jeg bestiller hjem specielt til den enkelte kunde.

Isabel heart


Isabels Salon og Boutique.  Tlf-tid: Ma-Fre 9-17, Tlf/Sms: +45 42721572  Email: kontakt@boutiqueisabel.dk CVR: 34218307

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk