Med speciale i transpersoner - crossdresser - transformation

Isabels Salon og Boutique

Her finder du min blog og forum hvor du kan stille spørgsmål. 

Jeg har oprettet ny gruppe på Facebook med Salg, køb, byt for Transpersoner. Se link under min linkliste.

Kære alle.. Håber I nyder det skønne vejr!.. Jeg har fået ny webside så alle tidligere blogindlæg er desværre mistet da de ikke kunne rykkes med over!
18.06.2017
Kommentarer (1)
Trine Nielsen
24.06.2017 (16:55)
Hey søde :-) vil bare lige sige at du er rigtig sød og snakke med.. Jeg glæder mig så meget til at besøge dig til den helt store pakke☺ og husk jeg giver dig rettighederne over billederne af mig? Jeg glæder mig til at vise Trine frem offentlig steder.. tak for hjælpen søde veninde.. knuser Trine Nielsen

Skriv en kommentar


Isabels Salon og Boutique.  Tlf-tid: Ma-Fre 9-17, Tlf/Sms: +45 42721572  Email: kontakt@boutiqueisabel.dk CVR: 34218307

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk