Leje af produkter

Jeg tilbyder udlejning af mine produkter hvis du vil en tur ud selv og ikke har noget at tage på. Prisen er incl. vask/rens efterfølgende. Jeg lejer ikke sko/støvler ud, men de kan købes på dagen med 20% i rabat. 

Udover prisen på leje, så skal der lægges et depositum på varernes samlede pris. Dette kan gøres kontant eller via kort, hvor jeg ikke trækker pengene. På den måde er jeg sikret at få mine varer igen. 

Ønsker du langtidsleje (over 24 timer) , så få en samlet pris på dette. 


I offer rental of my products if you want to go out yourself and have nothing to wear. The price is incl. wash/clean afterwards. I do not rent out shoes/boots, but they can be bought on the day with a 20% discount. 

In addition to the rental price, a deposit must be placed on the total price of the goods. This can be done in cash or via card, where I do not withdraw the money. That way I am guaranteed to get my goods back. 

If you want a long-term rental (over 24 hours), get a total price for this.

500,00 DKK

Leje af brysttorso til fotosession eller tur ud af huset

400,00 DKK

Leje af løse bryster i valgfri størrelse fra mit sortiment

400,00 DKK

Leje af paryk

300,00 DKK

Leje af kjole eller 2 delt sæt tøj

400,00 DKK

Leje af BH og hofteholder incl. 1 sæt nylonstrømper

1.500,00 DKK

Leje af paryk, brystproteser, bh, hofteholder, 1 sæt tøj, strømper. 24 timer.

 Tlf-tid: Mandag - fredag 11-16. Send gerne en  Sms: +45 42721572 

(hvis jeg er optaget med kunder, svarer jeg ikke tlf. )

Email: kontakt@boutiqueisabel.dk

Copyright på alle billeder 2002-2024

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk