Med speciale i transpersoner - crossdresser - transformation

Isabels Salon og Boutique


Depositum

Når du booker en tid i mit showroom, en tid til makeup, cafetur eller fotosession, så tager jeg et depositum for at booke og reservere din tid. Så har andre kunder mulighed for at se dagen er booket og du er sikker på at tiden er din.

Hvis du ikke betaler depositum, så kan du ikke få en aftale hos mig.

Ønsker du en dagsmakeup til 400/600 kr. betaler du for tiden forud og hvis du aflyser, går pengene tabt. Så du skal være helt sikker på din aftale. Det samme gør sig gældende ved booking af besøg i mit showroom. Det depositum går også tabt ved udeblivelse/aflysning. Du er velkommen til at "sælge" aftalen videre til en anden kunde.

Ved booking af større sessioner hvor du indbetaler 1000 kr. mister du beløbet ved aflysning 0-48 timer inden sessionen.

Før 48 timer er andre regler hvor den tid jeg har brugt bliver fratrukket beløbet. 

Inden mine aftaler bruger jeg en del tid med den enkelte kunde på at tilrettelægge dagen/tiden. Jeg forbereder mig med at finde ønskede varer frem og bestiller ofte varer hjem til lager ud fra de ønsker der er. For mig er det vigtigt alt er som det skal være når min kunde møder op. Jeg er til for dig.. Omvendt forventer jeg også at når du har booket en tid hos mig, så er det gennemtænkt og et stort ønske du har samt ønsker at  gennemføre det. 

Er du i tvivl om ovenstående, så ring eller skriv til mig!

 

Isabels Salon og Boutique.  Tlf-tid: Ma-Fre 9-17, Tlf/Sms: 42721572  Email: kontakt@boutiqueisabel.dk 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk