Transformation Shopping and Service

Isabels Salon og Boutique

Ladies weekend fra fredag d. 5 - søndag d. 7 november 2021

Se det fine arrangement hvor du kan leve som den kvinde du er, nyde de smukkeste omgivelser, deltage i forskellige events, skøn gallafest med 3 retters menu samt Live band!.. 

Dit livs oplevelse!

Læs mere ved at klikke her:

Ladies weekend læs mere her

 Jeg hedder Isabel, er 48 år og vil gerne byde dig velkommen ind i min skønne verden, der siden 2002 har drejet sig om at hjælpe transpersoner med: 

 

 Makeup 

 

Omklædning 

 

 Fotosessions 

 

Caféture 

 

 Personlige samtaler

 

 Jeg har en internetbutik med salg af varer, et showroom hvor det er muligt at komme og prøve alle mine varer helt diskret, privat fotostudie samt en fysisk butik åbent for alle.

 

 Udover dette har jeg flere sider på Facebook, åbne og lukkede grupper, Instagram profil, YouTube kanal m.m. 

 

Dette arrangement vil bestå i at jeg præsenterer mig selv, fortæller lidt om hvad jeg tilbyder af services. Det er muligt at klæde om inden start og booke en makeup.

 

 Der vil være åbent for spørgsmål hele vejen igennem arrangementet.

 

 Jeg fortæller de grundlæggende ting man skal "huske" når man er omklædt som hvordan sidder du korrekt, står, går, taler m.m.

Hvad skal du tænke på med påklædning når du går ud blandt andre, herre eller dametoilet og igen er der mulighed for spørgsmål.

Jeg viser en "hurtig" makeup på en deltager der har lyst. Hvad skal man især huske på som mand der klæder om . Viser hvordan du sætter din paryk og fortæller hvordan du plejer denne.

Vi slutter af i mit showroom hvor der vil være god tid til at prøve varer og handle. På denne dag vil der være 20% i rabat på lagervarer der ikke er nedsatte. Du kan få dine varer med dig hjem.

Køb billet her

Der vil være snacks og forfriskninger .

Varighed: 4 timer.

OBS. Min fulde adresse kan fåes ved at kontakte mig inden .

Jeg holder den anonym af hensyn til mine deltagere.

Skriv: kontakt@boutiqueisabel.dk


Se her mine arrangementer

Isabels Salon og Boutique.  Tlf-tid: Ma-Fre 10-16.  ( Har jeg fysiske kunder, så svarer jeg ikke!) Efter denne tid - Sms: +45 42721572 

Åbent for sessions hele døgnet efter aftale

Email: kontakt@boutiqueisabel.dk

CVR: 34218307

Copyright på alle billeder 2002-2022

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk